تفاوت فلزیاب پالسی با فرکانسی

moshaverfelezyab
آخرین بروز رسانی: 10 آذر 1403
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه
تفاوت فلزیاب پالسی با فرکانسی

شما برای انتخاب فلزیاب خود،اولین تصمیمی که باید بگیرید

تفاوت فلزیاب پالسی با فرکانسی . هرکدام یک از این دو فناوری با سبک، شرایط و البته با آنچه شما می خواهید پیدا کنید مطابقت دارد.

این دستگاه های فلزیاب فرکانسی VLF و Multi Frequency در یک دسته قرار می گیرند. در حالی که فلزیاب پالسی (PI) یک چیز کاملا متفاوت است. هر دو فلزیاب هستند و هر دو قادر به تشخیص طلا به عنوان یک فلز می باشند.

به طور گسترده در صنایع مختلف، از جمله گنج یابی، اکتشاف و بررسی های باستان شناسی تا غربالگری امنیتی در فرودگاه ها استفاده می شوند. دو فناوری متداول برای تشخیص فلزات، فلزیاب های القای پالس (PI) و فلزیاب های فرکانس بسیار پایین (VLF) می باشند.

تفاوت فلزیاب پالسی با فرکانسی

هر دو دستگاه هدف مشترک و یکسانی در شناسایی اجسام فلزی دارند.

اما از تکنیک های متفاوتی برای دستیابی به این هدف استفاده می کنند و هر کدام دارای مزایا و محدودیت های خاص خود هستند.

فلزیاب های پالسی:

معمولا به عنوان دستگاه های تشخیص طلا شناخته می شوند.فلزیاب های پالسی با ارسال پالس های کوتاه و قدرتمند از طریق یک کویل سیم پیچ کار می کنند. این پالس ها میدان مغناطیسی ایجاد می کنند که به سرعت فرو می ریزد.

زمانی که این میدان مغناطیسی فرو می پاشد. هر جسم فلزی که در نزدیکی قرار دارد. میدان های مغناطیسی خودش را تولید می کند. دستگاه به مدت زمان و شدت میدان مغناطیسی تولید شده توسط آن جسم فلزی را اندازه گیری می کند.


ویژگی ها و مزایای دستگاه های

فلزیاب پالسی:


عمق:

فلزیاب های پالسی (PI) به دلیل قابلیت هایی از ویژگی شناخته میشود. برای جستجو در خاک های سرشار از مواد معدنی، زیر آب و اشیای فلزی که در نقاط بسیار مناسب است. این دستگاه ها قادرند محتوای و ذرات معدنی خاک را نادیده بگیرند که این قابلیت به آن ها اجازه می دهد تا فلزات را در عمق بیشتری نسبت به فلزیاب های فرکانسی VLF شناسایی کنند.


تفکیک:

فلزیاب های (PI) معمولا فاقد قابلیت های پیشرفته تفکیک هستند و در تمایز و تفکیک بین انواع مختلف فلزات دچار مشکل می شوند. این دستگاه ها به طور کلی به همه اهداف فلزی واکنش نشان می دهند. این موضوع می تواند در موقعیت هایی که نمی خواهید هیچ هدف و یافته بالقوه ای را از دست بدهید مفید باشد. گرچه ناگفته نماند بهترین دستگاه فلزیاب پالسی در مدل های جدید بروزتر، تفکیک از نوع فلزات با ارزش و بی ارزش عالی دارند.


پایداری و ثبات:

فلزیاب های (PI) معمولا در محیط های سرشار از مواد معدنی، که فلزیاب های فرکانسی VLF ممکن است به دلیل محتوای معدنی خاک سیگنال های نادرست تولید کنند و بوق اشتباه بزنند، عملکرد پایدارتری دارند.
فلزیاب های فرکانس بسیار پایین (که شامل چند فرکانس – مولتی فرکانس VLF هستند) معمولا به عنوان فلزیاب های مناسب برای گنج، سکه و آثار باستانی و عتیقه شناخته می شوند.

این فلزیاب ها با ارسال یک سیگنال موج سینوسی پیوسته به زمین از طریق کویل سیم پیچ خود کار می کنند. هنگامی که این سیگنال با جسم فلزی برخورد می کند، جریان های گردابی در داخل فلز ایجاد می شود که میدان مغناطیسی جدیدی تولید می کند. این میدان مغناطیسی جدید، فرکانس سیم پیچ فلزیاب را مختل کرده و در نتیجه یک پاسخ شنیداری تولید می شود.

تفاوت فلزیاب پالسی با فرکانسی

تفاوت فلزیاب پالسی با فرکانسی

فلزیاب های فرکانسی VLF:


شناسایی هدف:

فلزیاب های فرکانسی VLF ویژگی های تشخیص و شناسایی پیشرفته ای را ارائه می دهند که به کاربران امکان می دهد انواع مختلف فلزات را شناسایی و بین آن ها تفکیک انجام دهد. این ویژگی در زمانی مفید است که می‌خواهید اشیای ناخواسته مانند میخ یا فویل آلومینیومی را فیلتر کنید و روی اهداف ارزشمندی مانند طلا یا سکه ها تمرکز کنید.


حساسیت:

فلزیاب های فرکانسی VLF عموما نسبت به اهداف کوچک و کم عمق حساس تر هستند. این ویژگی آنها را برای کارهایی مانند نقطه زنی سکه یا شکار دفینه در خاکهایی که مقدار مواد معدنی در آن کمتر است مناسب می سازد.
بالانس زمین:

فلزیاب های فرکانسی VLF اغلب دارای تنظیمات دستی یا خودکار بالانس زمین هستند که به کاربران امکان می دهد حساسیت فلزیاب را به کانی های زمین تنظیم کنند. این ویژگی بالانس فلزیاب به کاهش سیگنال های نادرست ناشی از محتوای مواد معدنی در خاک کمک می کند و خطای دستگاه را کاهش می دهد.


انتخاب دستگاه مناسب:


تصمیم گیری بین فلزیاب پالسی PI یا فرکانسی VLF به عوامل مختلفی مانند کاربرد مورد نظر، محیط جستجو، نوع هدف و ترجیحات شخصی بستگی دارد.اگر عمق و پایداری را در مناطق بسیار معدنی یا زیر آب در اولویت قرار دهید، یک فلزیاب پالسی PI ممکن است یک انتخاب مناسب تر باشد.

اگر به قابلیت های شناسایی هدف نیاز دارید و قصد دارید در خاک های کمتر معدنی شده جستجو کنید. یک فلزیاب فرکانسی وی ال اف (VLF) ممکن است انتخاب بهتری باشد.فلزیاب های پالسی و فرکانس بسیار پایین (VLF) از فناوری های مختلفی استفاده می‌کنند و مزایای مشخصی را برای اپراتوری و نقطه زنی ارائه می‌دهند.

فلزیاب های پالسی از نظر عمق و پایداری در محیط های معدنی برتری محسوسی دارند، این در حالی است که دستگاه های فرکانسی وی ال اف VLF در شناسایی اهداف کوچک در عمق عملکرد بهتری دارد.

درک تفاوت بین این دو نوع دستگاه فلزیاب به شما کمک می کند تا بر اساس نیازهای خاص و شرایط جستجوی خود تصمیمی آگاهانه بگیرید.بهترین دستگاه های پالسی و فرکانسی VLF هم اکنون در مجموعه ما موجود می باشند. از طریق بخش “تماس با ما” سایت با ما در ارتباط باشید.

مارا درشبکه های اجتماعی دنبال کنید

جهت مشاوره با کارشناس ما

مشاهده محصولات

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.